Kjenner ikke til stengte anlegg
Kamp på Honningsvåg stadion, sesongen 2022.

Kjenner ikke til stengte anlegg

I moderne tid har ikke anlegg blitt stengt på grunn av farlig underlag, men det kan skje i Honningsvåg.
Nordkapp-budsjettet 2023
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 22.11.2022 17:30

Paul Erling Andersen, anleggsansvarlig i Finnmark Fotballkrets, kjenner ikke til kommunale anlegg som har blitt stengt på grunn av dårlig dekke. 

Andersen har jobbet i Finnmark Fotballkrets i cirka ti år. 

Andersen sier til Radio Nordkapp at hvis ingen ting blir gjort på Honningsvåg stadion, vil det være umulig å spille 11er-kamper på banen. Andersen tror også det er vanskelig med 9er-kamper på grunn av skadene på kunstgresset. Uten renovering av Honningsvåg stadion, må Turn trolig spille de fleste av hjemmekampene i Lakselv. 

--Det vil være veldig alvorlige konsekvenser for Nordkapp kommune, påstår Paul Erling Andersen.

Kunstgressbanen på Honningsvåg stadion er så ujevn at det er uforsvarlig å spille fotball, og det har sesongen 2022 vært beinbrudd på grunn av banen. Fotballforbundet vil ikke godkjenne anlegget for spill. Det koster 5,2 millioner kroner å oppgradere banen, men kommunedirektøren foreslår ikke midlene på grunn av anstrengt økonomi i Nordkapp kommune

Paul Erling Andersen håper på et samarbeid mellom ulike krefter i Nordkapp, slik at banen ikke blir stengt. Han mener det er mulig å finansiere renovering av banen på ulike måter, blant annet bidrag fra aktører som Samfunnsløftet til SpareBank1 Nord-Norge. 

Fotballgruppa kan bruke flerbrukshallen til kamper og treninger for de yngste spillerne. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS