Meldingstjenesten

Meldinger fra reklameblokkene i ettermiddagssendingene, tekster fra klokken 16:00 og 17:00 på hverdager. 

Torsdag 29. februar 2024 

Nordkapp kommune – informasjon til kulturmiljøet i Nordkapp
Det er nå mulig å søke om kulturmidler fra Nordkapp kommune og søknadsfristen er onsdag 6. mars. 
Kulturmidler er tilskudd som gis til ulike kulturelle og kunstneriske prosjekter og aktiviteter. Formålet med kulturmidlene er å støtte opp om kulturtilbudet i kommunen, og bidra til at innbyggerne får tilgang til varierte og attraktive kulturtilbud. Informasjon om ordningen på Nordkapp kommunes nettsted!  Husk søknadsfristen som er onsdag 6. mars. 
Det er nå mulig å nominere kandidater til Nordkapp kommunes kulturpris og Ungdommens kulturstipend. Fristen for å nominere kandidater via kommunens nettsted er 5. mai! 
Dette var informasjon om kultur fra Nordkapp kommune. 

Radionordkapp.no – nyheter 
Radionordkapp.no blir oppdatert med nyheter hele døgnet, 365 dager i året!

HT & IF håndballgruppe – siste store helgen med hjemmekamper
I helgen er det den siste store helgen med hjemmekamper for håndballgruppa i Honningsvåg Turn & Idrettsforening. Det blir kamper i idrettshallen lørdag og søndag. Alle Turn-lagene skal spille kamper mot Bossekop, foruten herrelaget som har kamp mot Alta IF. 
Det er kamper fra klokken 11 til 16 lørdag og søndag. På lørdag spiller jenter/gutter 10, gutter 12 og herrelaget klokken 14:30. På søndag er det jenter 14, gutter 16 og damelaget som skal i aksjon. Damekampen begynner klokken 13:30. Håndballgruppa har gratis inngang og en stor kafé som er viktig for driften av håndballgruppa. 
Møt opp i idrettshallen lørdag og søndag! 

Annonse:
Bransjeguiden

Siste nytt:Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS