Inviterer Bengt Rune Strifeldt til Kamøyvær
Stortingsrepresentant Bengt Rune Strifeldt har blitt invitert til Kamøyvær av Nordkapp-ordfører Kristina Hansen. (Arkivfoto)

Inviterer Bengt Rune Strifeldt til Kamøyvær

Kristina Hansen (Ap), ordfører i Nordkapp, har sendt brev til stortingsrepresentanten fra Finnmark FrP.
Statsbudsjettet 2018
Raymond Elde
Publisert : 19.10.2017 16:00

Ordføreren i Nordkapp har invitert Bengt Rune Strifeldt, Finnmark FrPs medlem i transportkomiteen på Stortinget, til Kamøyvær. 

Til tross for at en rekke båter har havarert i Kuvika det siste året, har ikke regjeringen foreslått penger til ny fiskerihavn i Kamøyvær neste år. 

--Undertegnende hørte på NRK Finnmark den 12. oktober at denne saken ble tatt opp med deg. Ett av dine svar var at du hadde ambisjoner om å dra til Kamøyvær for å se på forholdene, skriver ordføreren i brevet. 

--Med bakgrunn i dette inviteres du til Nordkapp kommune og til Kamøyvær. Vi ønsker at du kommer på besøk så snart som mulig og før transportkomiteens innstilling til statsbudsjettet for 2018. Vi ønsker å legge til rette for at du får orientering fra både næringsaktører i Kamøyvær og fra havnemyndigheter, i tillegg til at du selvfølgelig får se på forholdene selv. Det skriver Kristina Hansen i brevet til Strifeldt.


Annonse:
https://stillinger.headvisor.no/nordkappkommune/sektorleder0918/
Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS