Samarbeider om å få Bjarte Myrhol til Honningsvåg
Øyvind Svane Kjosbakken fra håndballgruppa og Runar Johnsen fra Destinasjon 71° Nord samarbeider om å få Bjarte Myrhol til Honningsvåg.

Samarbeider om å få Bjarte Myrhol til Honningsvåg

I neste uke skal Bjarte Myrhol lede treningsøkter i Honningsvåg.
Sport
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 26.04.2024 05:30

I neste uke får håndballgruppa i Honningsvåg Turn & Idrettsforening besøk av tidligere landslagsspiller Bjarte Myrhol. 

Bjarte Myrhol er i Honningsvåg mandag og tirsdag. Besøket avslutter håndballsesongen i håndballgruppa. 

Besøket blir arrangert i samarbeid med Runar Johnsen og Destinasjon 71° Nord. Håndballgruppa er utrolig takknemlig for samarbeidet, og muligheten dette gir for å skape unike opplevelser for spillerne. 

Bjarte Myrhol skal gjennomføre treningsøkter med lagene, både aldersbestemte lag og seniorlagene. Håndballgruppa håper å se mange tilskuere i hallen under treningene. Kafeen blir åpen begge dager. 

Begge dagene blir avsluttet med treningskamp mellom lagene som deltar på økta. 

--I den siste perioden har det kommet fram at ungdomskulturen i Honningsvåg har utviklet seg negativt. Nylig var det avisoppslag som tok opp utbredelsen av rasisme, mobbing og utenforskap. Håndballgruppa tenker derfor at når tidligere landslagshelt tar turen oppover for å inspirere unge håndballspillere, er det naturlig å engasjere resten av ungdommen i Honningsvåg. Styret har derfor gitt en «gave» til ungdomsskolen at Bjarne Myrhol tar turen dit også. Vi håper at dette skal hjelpe og inspirere ungdommen til å involvere seg og bli den beste versjonen av seg selv, noe vi vet er mulig. Det har håndballgruppa skrevet i en e-post til Radio Nordkapp. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS