Scandic ønsker å gjøre midlertidige endringer på Nordkapp
Scandic ønsker å omkle eksisterende billettboder med skiltfasade.. (Arkivfoto)

Scandic ønsker å gjøre midlertidige endringer på Nordkapp

Scandic har sendt brev til Nordkapp kommune.
Næring
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 26.04.2024 01:30

Scandic ønsker å utføre enkelte mindre midlertidige tiltak på Nordkapp-platået, for blant annet å legge til rette for innkreving av adkomstavgift i henhold til friluftsloven § 14.

Scandic oppfatter det slik at de aktuelle delene av eiendommen som blir berørt av tiltakene, fremdeles er regulert til parkerings- og kollektivformål. De er dermed unntatt søknadsplikt etter plan- og bygningsloven, ifølge brevet Scandic har sendt Nordkapp kommune. 

Scandic ønsker å etablere tre midlertidige billettboder på parkeringsplassen, etablere midlertidig ganglinje og markere midlertidig trasé på parkeringsplassen ved bruk av betongklosser, og midlertidig omkledning av eksisterende billettboder med skiltfasade. 

--Scandic har ønske om og behov for å etablere tiltakene så raskt som mulig slik at tiltakene er ferdigstilt før turistsesongen starter. Det haster derfor å komme i gang med tiltakene. Vi ber derfor vennlig om en snarlig bekreftelse fra kommunen og fortrinnsvis innen 30. april 2024 på at kommunen er enig i at tiltakene er unntatt søknadsplikt og i samsvar med plan, og tillatelse til at Scandic kan opptre som tiltakshaver for gjennomføringen av tiltakene, samt at det gis samtykke etableringen etter plan- og bygningsloven § 13-1 tredje ledd. Det har Scandic skrevet i brevet til Nordkapp kommune. 

Det er kjent fra tidligere at Scandic har søkt om midlertidig løyve for Nordkapp-platået. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS