Skal ordne problemene med at isklumper blir kastet av notbøteritaket
Nordkapp kommune har gjennom litt tid hatt dialog med Nordkapp Notbøteri, for å sikre at is ikke blir kastet fra taket og treffer boliger i området. (Illustrasjonsfoto: Rådhuset)

Skal ordne problemene med at isklumper blir kastet av notbøteritaket

For Nordkapp Notbøteri er det uakseptabelt at bygget utgjør en fare for ansatte, kunder eller naboer.
Lokal
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 26.04.2024 13:30

Nordkapp Notbøteri og Nordkapp kommune har hatt dialog og jobbet med problemet med at isklumper blir kastet av taket i vær med kraftig vind. 

I januar smalt det skikkelig i en bolig på klubben og to vinduer ble slått inn i stua. Det var kun flaks som berget en person i huset fra å bli alvorlig skadet i hendelsen. Vedkommende måtte til legevakten og sydde noen kuttskader. 

Hos Nordkapp Notbøteri blir is liggende på taket til tilbygget. I sterk vind blir isen kastet. Beboere på Klubben har klaget på dette, og fortalt om skader. 

Etter hendelsen i vinter tok Nordkapp Notbøteri kontakt med Takservice og ba de komme opp med løsninger som sikret at dette ikke skjer igjen. Takservice har kommet opp med løsninger til sikringstiltak. 

Nordkapp Notbøteri er på ballen i saken. Bedriften mener det er uakseptabelt at bygget utgjør en fare for ansatte, kunder eller naboer. Sikringstiltak blir montert så snart det lar seg gjøre, og ifølge Radio Nordkapps kontakt med kommunen; vil sikringstiltakene bli utført i god tid før kommende vinter. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS