Svømmeklubblederen: Nabokommuner reiser fra oss
Honningsvåg svømmehall. (Arkivfoto)

Svømmeklubblederen: Nabokommuner reiser fra oss

Lederen i Nordkapp Svømmeklubb har i et innlegg skrevet at svømmeklubben ikke har vært i direkte dialog med Nordkapp kommune om ny svømmehall.
Ny svømmehall i Nordkapp
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 09.12.2022 11:00

Arnt Edmund Ofstad, leder i Nordkapp Svømmeklubb, mener de fleste av nabokommunene reiser fra oss når det gjelder svømmebasseng.

--Vi bør sørge for at barnefamilier ikke reiser i fra kommunen for å kunne bruke bedre bassengtilbud, verken på helgeturer eller i verste fall permanent. Det har Arnt Edmund Ofstad skrevet i et leserinnlegg publisert i Radio Nordkapps portal

Sist Nordkapp-svømmere konkurrerte på hjemmebane var på midten av 80-tallet, ifølge Ofstad. Etter dette har alle stevnene vært på bortebane. 

--Nordkapp svømmeklubb har forsøkt å bidra i prosessene med ny hall, men har ikke hatt direkte dialog verken med Nordkapp kommune, administrasjonen eller utredere. Det har vært utfordrende å få svar på spørsmål. Og slik ny svømmehall omtales nå av kommunen, inviterer ikke akkurat kommunen til noen videre dialog, har Arnt Edmund Ofstad skrevet i innlegget. 

Svømmeklubblederen mener det er stor forskjell på å mangle penger til å bygge en ny svømmehall, og til å mangle vilje til å prioritere å arbeide for og med planene for en ny svømmehall.






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS