Jobber med å etablere Nordkappbadet
Nordkappbadet, planlagt svømmebasseng i Sjøgata. (Illustrasjonsfoto)

Jobber med å etablere Nordkappbadet

Harald Loe-Olsen jobber videre med bassengprosjektet i Honningsvåg.
Ny svømmehall i Nordkapp
Raymond Elde
Publisert : 11.01.2024 09:34

Arbeidet med å få etablert Nordkappbadet mellom is-baren og Honningsvåg Mek. Verksted fortsetter. Hvis alt går etter planen, kan de første svømmetakene bli tatt 1. desember 2025. 

Kommunedirektøren anbefaler å gi opsjon for tre år på lokaliseringen i Sjøgata. Nå er det opp til planutvalget og formannskapet, å godkjenne dette. !Nordkappbadet. (Illustrasjonsfoto)

--Da saken var fremmet i forrige formannskapsmøtet, ble det besluttet at utvalget ønsket å få presentert prosjektet. Mitt håp er at det blir frigjort tid slik at jeg kan presentere bassengprosjektet i sin fulle bredde i neste formannskapsmøte. Kommunedirektøren viser fremsyn og handlekraft. Jeg håper politikere følger i samme spor, sier Harald Loe-Olsen til Radio Nordkapp.

--Energien til oppvarming av basseng, bygg og uteareal, skal hentes fra energien i havet; derigjennom å få både billig energi og møte alle relevante miljøkrav, sier Olsen. 

I dag ser det ut til at den nye svømmehallen blir å koste 70 millioner kroner. 

--Ved å drifte og bygge anlegget igjennom et eget aksjeselskap, kan vi holde kostnadene nede samtidig som vi sikrer framdrift i prosjektet. Hvis alt går etter planen kan vi åpne før jul i 2025, sier Olsen. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS