Bluesland i Honningsvåg
Fra Venstre: Bente Brochman, Bjørn Isachsen og Dag Andersen.

Bluesland i Honningsvåg

Forestillingen som var hos Perleporten Kulturhus onsdag kveld ble godt mottatt av publikum.
Filmfestivalen
Raymond Elde
Publisert : 14.09.2017 17:39

Onsdag kveld var det som å være tilstede på direktesendt radiosending da publikum opplevde «Blusland» ved Perleporten Kulturhus.

På scenen; Bente Brochman, forteller/sang.  Dag Andersen, munnspill/bilder. Bjørn Isachsen, piano/sang. Trioen ble varmt mottatt av publikum fra den første teksten og tonen. 

Intimkonserten Bluesland» er en musikalsk vandring i blueslandskapet med tekst, bilde og originalmusikk sterkt inspirert av den hundreårige blueshistorien som mange kjenner til.

Den musikalske vandringen gikk innom ulike deler av blueslandskapet med gospel, soul, dixieland og deltablues. Ikke alle sangene som ble presentert kommer inn under det mange forbinder med tradisjonell blues, men inspirasjonen fra den opprinnelige bluesen var der hele tiden og forhåpentligvis godt gjenkjennelig for publikum. All musikk er skrevet originalt av Bjørn Isachsen.

De stemningsfulle bildene som ble vist er tatt av Dag Andersen fra mange av hans turer i Mississippi og Louisianna. Bildene forsterket og bygget opp inntrykkene av de naturgitte forholdene som folk i sydstatene levde og mange fortsatt lever under i dag.


Annonse:
https://www.nordkapp.kommune.no/
Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS