Svipptur, et nytt tilbud i Nordkapp
Mini Trolltunga, tur på Svipptur-kortet. (Foto: Nordkapp Og Omegn Turlag)

Svipptur, et nytt tilbud i Nordkapp

Tursesongen i Nordkapp er i gang. Nordkapp og Omegn Turlag regner med at flere hundre barn og voksne skal gå turlagets turer i sommer.
Lokal
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 05.06.2023 17:30

Tursesongen er i gang. Nordkapp og Omegn Turlag arrangerer Nordkapptrimmen og Svipptur, en serie med turer for voksne og barn. 

Edelh Ingebrigtsen i turlaget forteller at Svipptur består av 16 turer for barn og ungdommer i alderen 0 til 16 år. Nordkapptrimmen består av 21 varierte turer, turer for voksne. 

Svipptur er et nytt og gratis opplegg, mens Nordkapptrimmen har blitt gjennomført i mange år. !Gammelvær i Gjesvær, tur på Svipptur-kortet. (Foto: Nordkapp og Omegn Turlag)

Turlaget har trykket opp 350 kort til hver turserie. Det er viktig å levere inn kortene etter turene for å være med i trekningen om fine premier i høst.  

--Premiene er gulroten, men opplevelsene med å dra ut på tur er det som er best. Det sier Edelh Ingebrigtsen til Radio Nordkapp. 

Lokale sponsorer støtter Nordkapp og Omegn Turlag i Svipptur og Nordkapptrimmen. 

Oppslutningen om Nordkapptrimmen har variert. Det var nedgang under pandemien, men økning i fjor. Turlaget håper på stor oppslutning om årets turer. 

Ingebrigtsen tror befolkningen i Nordkapp har vanskeligheter med å skille turlagets turer fra turene til Finnmark friluftsråd. Turlaget har fysiske kort, men friluftsrådet har registrering digitalt. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS