Kontorflytting i kulden - ja eller nei?
Kontorflytting i kulden - ja eller nei?

Kontorflytting i kulden - ja eller nei?

Når det gjelder å flytte kontor, er det fordeler og ulemper ved hver sesong. Men er det best å flytte når det er kaldt ute? La oss se hva ekspertene mener, og hvilke faktorer du bør vurdere før du tar en beslutning.
Riks
Publisert : 23.10.2022 12:32
Sist oppdatert : 27.10.2022 12:33

Eirik Frederiksen er daglig leder ved FlytteEksperten, et flyttebyrå som spesialiserer seg på kontorflytting i Oslo, og sier at det ikke er noe i veien for å flytte kontor i kulden. Man må bare planlegge ting litt bedre i forhold til hva som tåler kulde, og hva som ikke gjør det, i tillegg til å bare være litt mer forsiktig på veien - enten man utfører flyttingen selv, eller tilkaller profesjonell hjelp.

Butrint Iseni, daglig leder ved et annet flyttebyrå, Majoren Flyttebyrå Oslo, støtter også opp under denne påstanden. Han sier at kontorflytting er noe som blir utført på alle tider av året, og dette av praktiske hensyn. For eksempel vet man ikke alltid når nye lokaler blir tilgjengelige, når man får behov for å flytte, og lignende.

 

Noen ting å tenke på ved kontorflytting i kulden

Den første tingen du må tenke på, er om det nye kontoret ditt vil være klart i tide. Hvis du flytter inn i et helt nytt lokale som fortsatt er under oppføring, kan været forsinke framgangen og utsette flyttedatoen din. På den annen side, hvis du flytter inn i et allerede eksisterende lokale som allerede er klart, trenger du ikke å bekymre deg så mye for dette.

Et annet element å vurdere, er kostnadene for flyttingen. Flytteselskapene har vanligvis mest å gjøre om sommeren, noe som betyr at de kan kreve mer for sine tjenester i denne tiden av året. Hvis du er på et stramt budsjett, kan vinteren være den beste tiden å flytte, siden prisene vanligvis er lavere hos noen byråer i denne perioden.

Selvfølgelig må du også tenke på været selv. Hvis du flytter under en spesielt kald eller snørik uke, kan det skape en stressende og kaotisk opplevelse. På den annen side, hvis du planlegger flyttingen din nøye og gir deg selv nok tid, kan det være en jevn og problemfri prosess - uavhengig av hva slags vær det er ute.

Det er ikke et enkelt svar på om man skal eller ikke flytte kontor om vinteren. Det kommer tilsynelatende an på den konkrete situasjonen din og hva som er best for bedriften din. Men hvis du bestemmer deg for å gjøre en vinterflytting, sørg for å planlegge godt og gi deg selv nok tid, slik at alt kan gå på skinner, uansett hva som måtte skje.






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS