Turn skal spille B-sluttspill
Direktesport viste kampen Kåsen – Turn, en kamp spilt tirsdag kveld. (Foto: Skjermdump, Direktesport)

Tirsdag kveld fikk innbyggere i Nordkapp se Turn i Norway Cup. Direktesport viste kampen, en kamp som endte med tap for laget fra Honningsvåg.
Norway Cup
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 02.08.2022 18:55
Sist oppdatert : 02.08.2022 18:59

Før siste kamp i gruppespillet var forutsetningene klare for både Turn og Kåsen. Turn måtte vinne, mens Kåsen klarte seg med uavgjort.

Det var Kåsen som tok ledelsen etter cirka 20 minutters spill. Håkon Helgesen skåret kampens første mål. 1-0 var også pauseresultatet.

Etter kun tre minutter av 2. omgang økte Kåsen ledelsen til 2-0. Det var Benjamin Skogen som skåret. Selv om Turn-spillerne kjempet hardt resten av kampen, tyder alt på A-sluttspill for Kåsen og B-sluttspill for Turn.

3-0 kom på straffespark etter 41 minutter. Turn reduserte etter 43 minutter på et langskudd fra Burapha Priabdeesud, et skudd fra cirka 30 meter. Fem minutter før slutt fastsatte Kåsen sluttresultatet til 4-1.

Turns kaptein Daniel Lee Andre Lindholm-Andersen dominerte i forsvaret og spilte en solid kamp, noe kommentatoren på Direktesport nevnte flere ganger i løpet av direktesendingen på internett.