Norconsult søker 50 nye medarbeidere i Nord-Norge
Roy Nyheim, direktør for Region Nord i Norconsult.

Norconsult søker 50 nye medarbeidere i Nord-Norge

Norconsults skal ansette mange nye medarbeidere i Nord-Norge.
Næring
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 24.05.2022 16:00

Norconsults rådgivende ingeniører og arkitekter opplever at de får stadig mer å gjøre, og for å svare på etterspørselen søker selskapet etter over 50 nye medarbeidere innen de aller fleste ingeniørfagene til Region Nord. 

Kontorene det skal rekrutteres til ligger i Mosjøen, Mo i Rana, Bodø, Fauske, Narvik, Harstad, Tromsø, Alta, Lakselv, Hammerfest, Vadsø og Kirkenes.

I Nord-Norge har Norconsult allerede rundt 270 medarbeidere fordelt på 12 kontorsteder som alle håndterer alle typer oppdrag.

--Vi har merket en høy vekst i lang tid og nå ser vi et sterkt behov for å styrke laget vårt ytterligere i Nord-Norge. For vår del ser vi behovet for flere hoder på alle fag, både ved de større kontorene våre i Tromsø, Harstad, Bodø og Mo i Rana, men også de mindre kontorene, sier Roy Nyheim, direktør for Region Nord i Norconsult, i en pressemelding. 

Regionen har merket at måten medarbeiderne jobbet på under pandemien har slått positivt ut på arbeidshverdag. I tillegg til å få enda bedre og mer fleksible løsninger, har Norconsult også merket at flere har lyst å flytte tilbake og hjem til nord.

--To år med pandemi har hjulpet Norconsult på flere måter. Først og fremst har vi sett at det er fullt mulig å sitte på et relativt lite lokalkontor og samtidig være en del av Norges største tverrfaglige miljø innen rådgivende ingeniørtjenester. Kombinasjon av ingeniørfag, arkitektur og digitale løsninger i arbeid, både for lokale og større nasjonale prosjekter, er uproblematisk. Her i Region Nord jobber vi mye for lokale oppdragsgivere, men vi deltar også på store prosjekter ellers i selskapet, sier Nyheim.






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS