Steinar Amundsen er en av de lokale som er fornøyd med anløp av storskip i Honningsvåg igjen
Mein Schiff til kai i Honningsvåg.

Steinar Amundsen er en av de lokale som er fornøyd med anløp av storskip i Honningsvåg igjen

Mange mennesker og mange aktiviteter i havna lørdag formiddag. Steinar Amundsen fra Honningsvåg var en av de lokale som kikket på storskipet Mein Schiff.
Cruiseskip
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 12.03.2022 13:17
Sist oppdatert : 12.03.2022 13:33

Mein Schiff er til kai i Honningsvåg. Lørdag formiddag da Radio Nordkapp var i havna, var det folkeliv ved kaikanten med flere hundre cruisepassasjerer og lokale innbyggere i skjønn forening. 

Steinar Amundsen, en honningsvåging som er opptatt av skip og cruise, skuet utover havna med Mein Schiff som den dominerende effekten i bildet. Amundsen sier skipet ser ut som en kloss, men det skal være mest mulig lugarer i minst mulig båt. Slik er cruiseskipene i dag, sier Amundsen. !Liv og røre i Honningsvåg.

Steinar Amundsen har selv vært fem, seks ganger på cruise. Han sier at han stortrives ombord i cruiseskip. Han skal på flere cruiseferier når det blir normale forhold igjen. 

Hvis Steinar Amundsen var en utenlandsk turist som besøkte Honningsvåg, ville han valgt Nordkapp-platået som utflukten. 

Cruisepassasjerene som er på besøk i Honningsvåg i dag, får oppleve mange aktiviteter i havna, i tillegg til utfluktene på Magerøya. I havna var det flere aktiviteter; både lassokasting, selfie med reinsdyr og spise suppe. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS