17. mai: Pass godt på mobilen
Nasjonaldagen er den dagen i året hvor et stort antall mobiltelefoner går i bakken og blir skadet eller knust. (Foto: Tryg Forsikring)

17. mai: Pass godt på mobilen

Råd fra Tryg Forsikring på 17. mai.
Riks
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 17.05.2019 05:42

Nasjonaldagen er den dagen i året hvor et stort antall mobiltelefoner går i bakken og blir skadet eller knust.

Forsikringsbransjen har årlig tusenvis av skadesaker med mobiler, til en verdi av mange titalls millioner kroner.

--Vi opplever alltid en markant økning i skadde mobiler i tilknytting til 17. mai. Som oftest fordi folk bruker mobilen som kamera og mister den mens de står i folkehavet, eller blir skubbet i trengselen slik at mobilen går i bakken. Det ender som regel med knust skjerm eller at mobilen får så mye juling at den ikke fungerer lenger, sier Torbjørn Brandeggen, kommunikasjonsrådgiver i Tryg Forsikring, i en pressemelding. 

17. mai er i tillegg dagen med flest anmeldelser for lommetyverier, ifølge politiet. Store folkemengder og mye trengsel er rene festdagen for profesjonelle lommetyver, og det er spesielt én ting de er ute etter.
 
--17. mai er en festdag, også for lommetyvene. Dessverre ser vi at nasjonaldagen vår også er en dag hvor mange blir frastjålet mobilen sin. Uansett hvor fin dagen er bør man ta sine forholdsregler mot lommetyveri. Metodene kan ofte være utspekulerte, så pass godt på mobilen din, sier Brandeggen. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS