Har ikke involvert menigheten
Menighetshuset i Honningsvåg (Arkivfoto)

Har ikke involvert menigheten

Nordkapp sokn håper kommunestyret i Nordkapp bevilger mer penger enn det rådmannen foreslår.
Nordkapp-budsjettet 2019
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 27.02.2019 21:59
Sist oppdatert : 28.02.2019 15:30

Rådmann i Nordkapp anbefaler at rammen til Nordkapp sokn blir økt med 300 000 kroner. Det er ifølge Nordkapp menighet et steg i riktig retning, men kun halvparten av behovet. Det har Nordkapp menighet skrevet i et brev til gruppelederne.

Nordkapp menighet har med interesse lest rådmannens saksfremlegg til kommunestyremøtet 28. februar, et møte som har blitt utsatt. Menigheten ble gjort kjent med at det ble jobbet med en slik sak kun tre dager før saksfremlegget ble offentliggjort. 

Bortsett fra en e-post med noen spørsmål har verken Nordkapp menighetsråd eller administrasjonen vært involvert i utredningen. 
--Dette beklager vi sterkt, da soknet selvfølgelig sitter på mye mer detaljert og inngående kunnskaper om menighetens økonomiske situasjon, bakgrunn og historie, enn rådmannen. Saksfremlegget preges da også av en del feil, mangelfulle forklaringer og uriktige konklusjoner, står det i brevet til gruppeledere, med kopi til media og kommunen.

Nordkapp sokn håper kommunestyret øker bevilgningen slik at rammen kan økes med 600 000 kroner per år, noe Nordkapp sokn har bedt om siden i fjor høst. 

Hele brevet fra Nordkapp menighet






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS