Senterpartiet vil møte befolkningen i Gjesvær og Nordvågen
Godt oppmøte da Senterpartiet avholdt møte i Honningsvåg i mai. (Arkivfoto)

Senterpartiet vil møte befolkningen i Gjesvær og Nordvågen

Senterpartiet vil ha innspill fra befolkningen.
Nordkapp-budsjettet 2019
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 27.11.2018 09:19
Sist oppdatert : 27.11.2018 09:23

Nordkapp Senterparti avholder møte i Gjesvær på onsdag og i Nordvågen på torsdag. Det er Nordkapp kommunes budsjett Senterpartiet vil drøfte med befolkningen. 

--Vi kan alle være enig i at rådmannens forslag til budsjett ikke fremmer bolyst i kommunen. I forslaget ligger skolenedleggelser, nedleggelse av barnehage, kutt i tilskudd til festivaler som gjør at festivaler kan bli lagt ned og det er kutt i andre kulturtiltak. Rådmannen kutter også i omsorg samtidig som det kommer forslag om renovering av rådhuset på langt over 20 millioner kroner der man vil ha bedre møteromfasiliteter og bedre forhold til ansatte, har Tor Mikkola, Senterpartiets gruppeleder i kommunestyret, skrevet i en pressemelding. 

Mikkola mener det er viktig at innbyggerne engasjerer seg i budsjettprosessen. 

--Vi i Nordkapp senterparti kan godt si at vi ikke er enige med rådmannens prioriteringer og at vi kommer med forslag som er annerledes, men vi må få tiden til å behandle innspill fra befolkningen og medlemmene, slik at vi kan regne oss frem til løsninger. For det er slik at et budsjett må være i balanse, og bruker man penger en plass, så går det utover noe annet. Vi er nødt til å foreta noen grep fordi vi må omstille oss med cirka seks millioner kroner i løpet av en fire-årsperiode, sier Mikkola. 

--Vi ønsker innspill og ber folk møte opp på møtene, sier Tor Mikkola, gruppeleder for Nordkapp Senterparti. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS