Turn - BUL (2-1)  2-2

Turn - BUL (2-1) 2-2

Lørdag klokken 15:00 startet 4. divisjonsoppgjøret mellom Honningsvåg og Bossekop på Honningsvåg stadion
A-laget
Raymond Elde
Publisert : 16.06.2018 17:00

--Sånn som jeg ser det så var 2-2 et greit resultat men med litt mere flaks og dyktighet foran mål kunne Turn ha vinnet, sier fotballekspert og tidliger Turn-spiller, Mathis Somby, til Radio Nordkapp.

1. omgang
Det var ingen av lagene som startet med noe klart overtak. Etter hvert river hjemmelaget til seg et lite overtak og spiller seg fram til flere sjanser men også BUL er frampå. Turn går opp i 2-0 ledelse men like etter reduserer BUL til 2-1.

2. omgang
Odd Bjørnar springer fra BUL-forsvaret men keeperen for en hånd på ballen som treffer tverrliggeren. Bossekop har et lite overtak det første kvarteret av 2. omgang.
Bossekops skudd går i stolpen etter at Turnkeeper Einar Robertsen junior får en hånd på skuddet, også påfølgene hjørnespark blir farlig.
Like etterpå spiller Turn seg flott fram på høyresiden men innlegget plukkes opp av BUL-forsvaret. Honningsvåg hadde en kjempesjanse på corner etter 77 minutter men målvakten til BUL redder Mathis Hansens hodestøt.
Gjestne presser og alle hjemmesupportere frykter utligning. Keeperen til Turn rydder opp ved flere anledninger.
Så kom bortemålet og vi er like langt.

Kapfakta Honningsvåg - Bossekop (2-1) 2-2
22' 1-0 Stig Magne Johansen Sivertsen
30' 2-0 Odd Bjørnar Nilsen
32' 2-1 Mathias Nikolai Nyberg
81' 2-2 Pål Even Heggelund