Jenter 13 tok gull i Alta. (Foto: Astor Eliassen)

Turn har hevdet seg godt i jentefotball i turneringer i fylket i vinter.
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 16.04.2018 16:00

Etter noen tunge år for jentefotballen i Turn, har jentelag hevdet seg godt i vinter i fotballturneringer som har blitt arrangert.

--Trenerne Vegard Sannes, Hege-Beate Tauselv med flere har gjort en veldig god jobb for jentefotball i fotballgruppa, sier Stig Erling Kristiansen, leder i fotballgruppa, til Radio Nordkapp.

Et jentelag fikk tredjeplass i Lakselv i februar og vant klassen i Sport1 Cup i Alta i helgen. I tillegg til gull til jenter 13 i Alta ble det sølvmedalje til Turns gutter 15. Jentelaget slo Alta IF i finalen, mens guttelaget tapte finalen mot HIF/Stein.

Turn var representert i Sport1 Cup med cirka 50 spillere. Troppen totalt bestod av cirka 60 personer. Kristiansen er fornøyd med det sportslige utbyttet av turneringa for jenter og gutter 13, og jenter og gutter 15.