Widerøe inngår samarbeidsavtale med KLM
KLM-kunder vil nå kunne lufthavner i Nordkapp-regionen med hos KLM. (Illustrasjonsfoto)

Widerøe inngår samarbeidsavtale med KLM

Økt informasjon om destinasjoner i Nordkapp-regionen i avtalen mellom Widerøe og KLM.
Samferdsel
Raymond Elde
Publisert : 24.02.2018 15:45

Widerøe og KLM inngår nå en såkalt code share agreement, som innebærer at våre felles kunder kan fly med begge flyselskapene på samme booking.

Takket være den nye avtalen som vil tre i kraft 5.mars, vil KLM og Widerøe gi kundene nye muligheter og fleksibilitet til å velge et større antall destinasjoner på sine reiser. Internasjonale turister vil nå få mulighet til å finne Widerøes destinasjoner hos KLM og norske reisende vil ha tilgang på KLMs store, internasjonale nettverk.

--Widerøe jobber uavbrutt med å bedre flytilbudet for våre kunder ute i Distrikts-Norge. Vi har samarbeidsavtaler med mange selskaper og nå utvider vi vårt samarbeid med KLM. Med denne avtalen vil Widerøes destinasjoner bli markedsført av en av de sterkeste merkevarene i Europa. Dette er gode nyheter for oss som ønsker å videreutvikle reiselivsnæringen i Norge.  KLM’s store nettverk gir samtidig tilgang til flere destinasjoner for Widerøes kunder, sier Christian Skaug, Direktør Network & Pricing i Widerøe, i en pressemelding. 

KLM vil legge en KL-kode på Widerøes innenriksruter, noe som gjør at KLM-passasjerer som skal bytte fly i Oslo, Trondheim eller Bergen kan fortsette reisen med samme billett.


Annonse:
http://www.kystmuseene.no/kamoeyvaer.6167680-329337.html
Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS