Honningsvåg gikk ut i hundre og rystet serieleder Bjørnevatn i søndagens fjerde divisjonskamp i fotball.
A-laget
Raymond Elde
Publisert : 14.08.2017 06:30
Sist oppdatert : 14.08.2017 08:47

Heine Kurås Andersen sendte Turn opp i ledelsen allerede etter syv minutters spill etter et flott angrep.
I løpet av denne perioden kunne Honningsvåg ha økt ledelsen. Mot slutten av omgangen overtok laget fra Sør-Varanger mere og mere. Så like før pause utlignet Dan Michael Randal til 1-1.

I andre omgang hadde serielederen bestemt seg for å vise at de kom til Magerøya med tolv seirer av tolv mulige denne sesongen. De spilte seg fram til en rekke store sjanser uten å gjøre mål. Så fikk de straffe etter 75 minutter men den suser i tverrligger, fortsatt 1-1.

Turn hadde noen overgangsmuligheter på slutten av kampen men var for sliten og ukonsentrert til å lage store målsjanser av mulighetene.

--Jeg synes vi fikk til mange fine kombinasjoner men de har en veldig god keeper som betyr mange poeng i løpet av sesongen, sier Turn-trener Ole Dyrstad til Radio Nordkapp.

Kampfakta Honningsvåg – Bjørnevatn
07’ 1-0 Heine Kurås Andersen
43’ 1-1 Daniel Michael Randal
Tilskuere: 30 i kontinuerlig regnvær
Gule kort Bjørenvatn
53’ Randal
55’ Glenn-Roar Andreassen