Politiet roser festivalpublikummet
Politi-mannskapet på Midnattsrocken hadde en nokså rolig helg. Politiet roser festivalpublikummet. (Illustrasjonsfoto)

Politiet roser festivalpublikummet

Politiet skryter av publikums oppførsel under Midnattsrocken 2017.
Midnattsrocken
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 10.07.2017 16:00

Midnattsrocken er over for denne gang, og fra politiets ståsted har festivalen forløpt seg i all hovedsak på en god og trygg måte, med fokus på musikkopplevelse og festivalglede.

--Vi har hatt få hendelser sammenlignet med tidligere år. Publikum oppførte seg bra i all hovedsak og det ble opprettet få straffesaker i forbindelse med Midnattsrocken, opplyser konstituert regionlensmann Christen Selvåg. 
 
Det foreligger kun én anmeldelse etter helgen. Den omhandler voldtekt av en kvinne i 40 årene. To personer ble pågrepet fredag og siktet i saken.  Saken etterforskers videre og politiet har sikret spor og foretatt avhør av de involverte.
 
--Utover det er det ventet en anmeldelse i forbindelse med vold inne på festivalområdet, sier Christen Selvåg i en pressemelding. 
 
Det har vært lite av typisk alkoholrelatert kriminalitet som vold og bråk. 4-5 personer ble bortvist fra området, samt 4 mindreårige som ikke var gammel nok til å være der og ble bedt om å forlate stedet. Heller ikke når det gjelder narkotikabruk ble det avdekket noen saker. 
 
--Vi hadde også narkotikahund med på patrulje i løpet midnattsrocken, og tidligere år har vi tatt flere for besittelse eller bruk av narkotika i løpet av festivalen. Men ikke i år. Det er vi veldig fornøyde med, sier Selvåg og berømmer publikum for god festivaloppførsel, sier Selvåg. 
 
Også når det gjelder trafikken var det få overtredelse. En person er anmeldt for promillekjøring og to personer er anmeldt for høy hastighet, av flere hundre kontrollerte førere.


Annonse:
https://www.facebook.com/brillehus/
Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS