Alt er klart til Midnattsrocken
Alt klart til Midnattsrocken 2022, selv om det har vært hektisk for arrangøren de siste dagene. (Arkivfoto, Midnattsrocken, Facebook.com)

Alt er klart til Midnattsrocken

Flystreiken ga Midnattsrocken store utfordringer, utfordringer arrangøren i samarbeid med artister har løst.
Midnattsrocken
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 07.07.2022 13:30

Flystreiken har gitt arrangøren av Midnattsrocken en veldig hektisk uke, men nå er festivalsjef Stian Labahå der han ønsker å være. 

I dag starter Midnattsrocken, en musikkfestival som pågår på Brennelvnesset i helgen. Arrangøren håper på opp mot 3 000 gjester på dagene frem til lørdag kveld. 

--Vi har alternative flyruter rundt hele Norge for å få artistene hit, også har vi tatt i bruk Finland. Vi flyr mange artister til midt i Finland og artistene må kjøre timesvis i buss. Skikkelig kred til alle artistene som strekker maksimalt for å få dette til. Det sier festivalsjef Stian Labahå til Radio Nordkapp. 

Labahå forteller at flystreiken har gjort arrangementet mye mer kostbart for arrangøren. Usikkerheten har også gitt redusert billettsalg, men festivalsjefen lover en fantastisk festival under fine forhold i Porsanger. 

Noen av artistene som skal opptre på Brennelvnesset er Åge & Sambandet, Matoma, Stavangerkameratene, Keino, Tungevaag, Ørjan Nilsen, Pil & Bue og Rolffa, 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS