Vil foreslå løsning før sommeren
Åsleik Rannestad, fungerende teknisk sjef i Nordkapp.

Vil foreslå løsning før sommeren

Fungerende teknisk sjef vil legge frem forslag for politisk behandling før sommeren. Honningsvåg skal få bedre vannforsyning!
Radio Vannlaus
Raymond Elde
Publisert : 21.04.2017 09:34
Sist oppdatert : 21.04.2017 09:37

Åsleik Rannestad, fungerende teknisk sjef i Nordkapp, har en ambisjon om at teknisk sektor skal legge frem et forslag til å forbedre vannforsyningen til politisk behandling før sommerferien. 

I påskeuken var enkelte abonnenter uten vann i nesten én uke. 
--Jeg skjønner at folk blir fortvilet når de er uten vann. Jeg vil gi honnør til alle som stod på den uken hvor deler av Honningsvåg var uten vann, sier Åsleik Rannestad til Radio Nordkapp. 

--Det mest akutte nå er et pålegg ved Kamøyvær vannverk, nedre basseng. For at vi skal sikre et fullgått alternativ til Honningsvåg må vi ruste opp dammen ved SiFi, montere renseanlegg og pumper. Dette har konsulenter jobbet med slik at saken kan bli behandlet i avdelingsstyret, formannskapet og kommunestyret, sier Rannestad.

--Det er også pålegg ved nedre dam i Skipsfjorden, men dette kan vi ikke utbedre før vi har et fullgodt alternativ ved SiFi, sier Rannestad.

Nordkapp kommune vet ikke hvor stor økningen blir på vannavgiften når politikerne har vedtatt investeringene. 
--Mye av dette kan vi avskrive over 30 år. Det blir ikke så mange kroner på hvert enkelt abonnent hvert år, sier Rannestad.


Annonse:
https://www.facebook.com/brillehus/
Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS