24 millioner kroner i overskudd i Nordkapp kommune
Kommunedirektør Stig Kjærvik er fornøyd med budsjettdisiplinen i Nordkapp. (Arkivfoto)

24 millioner kroner i overskudd i Nordkapp kommune

Godt økonomisk resultat for Nordkapp kommune.
Nordkapp-budsjettet 2020
Raymond Elde
Publisert : 16.02.2021 13:27

Regnskapet til Nordkapp kommune viser et mindre-forbruk på 24,046 millioner kroner og et nettodriftsresultat på 19,013 millioner kroner, tilsvarende 5,7 prosent. Mye av dette knyttes til den store utbetalingen fra Havbruksfondet, nesten 17,4 millioner kroner. I tillegg slår pensjonsoppgjøret positivt ut for 2020. 

--Uansett om mye av dette skyldes Havbruksfondet og pensjonsreformen, så ligger det en budsjettdisiplin i bunn som vi skal være glade for. Det sier kommunedirektør Stig Kjærvik til Radio Nordkapp.

--Veldig godt jobbet av alle som har bidratt til dette. I et kriseår som dette har vært, kjennes det ekstra godt å få et slikt resultat. I Nordkapp kommune er det mange som med god grunn kan være stolt av sin innsats, sier ordfører Jan Olsen (SV). 

Regnskapet er ikke formelt avlagt og ikke ferdig revidert (frist til 15. april). Nordkapp kommunes frist for levering til revisjonen er 22. februar. Det er fortsatt noe arbeid igjen med regnskapsoppstilling og noter. Det kan medføre endringer, men vil neppe rokke ved resultatet. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS