Ansatte i Hurtigruten vil om bord i Havila Kystruten
HR-direktør Monica Nipen sier det er flere ting som mannskapet som kommer til Havila Kystruten løfter fram som attraktivt med et skifte. Noe av dette er at Havila Kystruten får bare nye skip med store og gode enmannslugarer, og flotte fellesareal for mannskapet.

Ansatte i Hurtigruten vil om bord i Havila Kystruten

Ansatte i Hurtigruten melder overgang til Havila Kystruten.
Samferdsel
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 24.02.2020 23:30

Da fristen var ute viste det seg at alle som var ansatt i Hurtigruten som fikk tilbudet om å gå over til Havila Kystruten, grep sjansen. 

Havila Kystruten overtar fra januar 2021 driften av fire av de elleve seilingene på strekningen Bergen – Kirkenes. En del av avtalen med Samferdselsdepartementet var virksomhetsoverdragelse der ansatte på de fire skipene til Hurtigruten som skal ut av kysttrafikk, skulle få tilbud om arbeid hos Havila Kystruten. Da fristen var ute for om mannskapet ønsket overgang til nytt rederi, viser det seg at alle som skal være i arbeidslivet flytter over til Havila Kystruten. 

Det er 386 personer som skifter rederi fra Hurtigruten til Havila Kystruten, melder Havila i en pressemelding. 

Monica Nipen, HR direktør i Havila Kystruten, synes dette er gledelig. 
--Vi håper og tror at det betyr at dem ser på Havila Kystruten som en solid arbeidsgiver og at dem vil få en god arbeidsplass hos oss, sier Nipen. 

Det er 25 lærlinger inkludert i tallet 386 personer. 

Monica Nipen er opptatt av at Havila Kystruten skal ha en delingskultur. 
--Vi er i samme båt og gjennom samhandling kan vi skape og videreutvikle kystruten til en arbeidsplass og reiseopplevelse der vi tar vare på miljøet om bord, og miljøet og naturen vi seiler i, sier Nipen. 

Selv om Havila Kystruten tar over mannskap fra fire hurtigruteskip vil rederiet trenge flere ansatte. Havila Kystruten skal bygge en helt ny organisasjon på land og sjø. Flere stillinger i den nye organisasjonen har blitt utlyst. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS