Lindkvist ønsker å rekruttere ungdom som historiker
Knut Bjørn Lindkvist holdt foredrag om Nordkapp ved Perleporten Kulturhus i april 2018.

Lindkvist ønsker å rekruttere ungdom som historiker

Med Nordkapp-saken kom Knut Bjørn Lindkvist tilbake til den politiske debatten i Nordkapp.
Politikk
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 15.07.2019 13:22

Knut Bjørn Lindkvist, en av de sterke stemmene i debatten om områdeplanen for Nordkapp-halvøya, har en målsetting om å rekruttere en ungdom som historiker som kan studere Nordkapps historie. 

--Både Einar Richter Hansen og meg selv er gamle menn. Vi må finne ungdommer som kan overta etter oss. Jeg har jobbet med å rekruttere flere, uten at jeg har fått dette til. Jeg håper det skal være mulig, sier Knut Bjørn Lindkvist til Radio Nordkapp. 

Lindkvist var en profilert lokalpolitiker for SV og 80- og 90-tallet i Nordkapp. Han forsvant fra den politiske debatten, helt til Nordkapp-saken dukket opp. I Nordkapp-saken har Lindkvist vært svært aktiv, både gjennom sosiale medier, leserinnlegg og foredrag på ulike arrangement som har blitt gjennomført. 

Lindkvist tilbydde seg å holde foredrag om Nordkapp i Nordkapp Arbeiderparti. Han fikk ikke respons på forespørslene fra partiet som sørget for at et knapt flertall vedtok områdeplanen for Nordkapp-halvøya da saken ble behandlet i kommunestyret i juni. 

--All god politikk som består av standpunkt som er basert på tro, vil alltid ha engasjement og heftigheter knyttet til seg. Det skal man ikke være redd for, sier Lindkvist. 

Lokal identitet, urettferdighet og forståelse av lov og rett, er stikkord som gjorde at Knut Bjørn Lindkvist har engasjert seg i debatten om områdeplanen for Nordkapp-halvøya. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS