Kjempet hardt, men tapte

Ole Talberg brukte ett minutt på å gi Alta ledelsen, men ble utvist like før dommeren blåste til pause. Dermed måtte Alta spille 2. omgang med ti mann Sandfjord kunne reise hjem med 3-2 seier i kofferten.
Sport
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 03.07.2005 23:00

Ole Talberg scoret kampens første mål, og ble utvist på tampen av 1. omgang. (Bildet hentet fra til.no.)
Ole Talberg brukte ett minutt på å gi Alta ledelsen, men ble utvist like før dommeren blåste til pause. Dermed måtte Alta spille 2. omgang med ti mann Sandfjord kunne reise hjem med 3-2 seier i kofferten.

Kampfakta:
Alta IF – Sandefjord 2-3 (1-2)
1-0 1’ Ole Talberg
1-1 11’ Hans Erik Ødegaard, straffespark
1-2 30’ Magne Sturød
2-2 50’ Alan Jakirovic, straffespark
2-3 67’ Andreas Tegström
Gule kort: Andreas Tegström og Fredrik Thorsen, Sandefjord. Tor-Mattis Kåven, Alta.
Rødt kort: Ole Talberg, Alta.
Tilskuere: 848

Det ble en dramatisk kamp med mange mål, gule kort, rødt kort og straffespark. Sandefjord vant, men Alta gjorde et hederlig forsøk mot et av topplagene i avdelingen.

Gjestene best
I første omgang var Sandefjord best. Gjestene spilte i perioder godt, og Alta slet med å få til eget spill. Det var likevel Altas Ole Talberg som scoret det første målet. Han satte ballen i mål etter en retur fra Sandefjord sitt forsvar.

Etter målet tok Sandefjord over kampen, og gjestene kunne gå i garderoben med en fortjent 2-1 ledelse. Ett minutt før pause ble Talberg utvist, og Alta måtte spille 2. omgang med ti mann.

Kjempet, kjempet og kjempet
Det var et hardt kjempende Alta-lag som var på banen i 2. omgang. Med en mann mindre på banen skapte hjemmelaget store problem for Sandefjord. Tidlig i omgangen kom utligningen. Alan Jakirovic scoret på straffespark.

Midtveis i omgangen klarte Sandefjord igjen å rive til seg et spillermessig overtak. Uttelingen kom. Andreas Tegström headet ballen i mål etter et frispark. Sandefjord ledet 3-2, noe som også ble sluttresultatet.

De siste minuttene gikk Alta helhjertet i angrep med håp om igjen å få en utligning. Sandefjord virket fornøyd med resultatet, og halte ut tiden så godt de kunne på alle dødballer. Det var et hardt kjempende Alta-lag som jagde en scoring. Dessverre for laget og over 800 tilskuere lyktes ikke forsøkene, og Sandefjord kunne reise hjem med seieren.

Neste kamp
Neste oppgave for Alta er bortekamp mot Løv-Ham 10. juli.








Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS