Et nytt hjemmetap for Alta

Det ble en hektisk avslutning av kampen med to mål til Follo, og et rødt kort til Follos Stian Birkeland. Alta IF fikk nok et tap. Denne gangen 0-2.

0-2 87’ Peter Enckell
Gule kort: Jørgen Røssevold og Stian Birkeland, Follo. Rødt kort: Stian Birkeland, Follo.

Mye underholdning
Det var en morsom kamp de første 45 minuttene. Det ble ingen mål, men både Alta og Follo hadde flere gode sjanser som kunne ha gitt uttelling.

Lagene var flinke til å bruke kantspillerne, og publikum fikk se mange innlegg som ble avklart av gode forsvarsspillere. Ingen mål, men det var ikke en kjedelig omgang.

Dramatisk
2. omgang var ikke like god spillermessig som 1. omgangen, men det ble noen dramatiske sluttminutter. I kampens fem siste minutter ble det scoret to mål, og Follos Stian Birkeland ble utvist, noe lagledelsen til Follo reagerte sterkt på.

Follo var mest effektiv i 2. omgang, men begge lag slet med presisjonen. Det var i store deler av omgangen en midtbanekrig. Det ble ikke produsert så mange sjanser som før pause.

Det var Andreas Strand og Peter Enckell som scoret målene til Follo.