Det E Ikke Gull Alt Som Glitre
Niende trinnet ved Honningsvåg skole og revyen Det E Ikke Gull Alt Som Glitre».

Det E Ikke Gull Alt Som Glitre

Onsdag var det to revyforestillinger i Honningsvåg.
Kultur
Raymond Elde
Publisert : 21.03.2024 09:47
Sist oppdatert : 21.03.2024 16:44

Onsdag gjennomførte 25 elever fra niende trinnet ved Honningsvåg skole to revyforestillinger. Om formiddagen var det forestilling for de andre elevene og om kvelden var det forestilling åpen for alle. 

Gullungan, niende trinnet, hadde kalt revyen "Det E Ikke Gull Alt Som Glitre». Dette var virkelig en gjeng som glitret. Allerede fra åpningslåten var det trøkk i vokal og spilleglede på scenen. 

Det har vært mye klaging fra søringene etter at de fikk snø til anklene, så elevene foreslo at vi samler inn ulltepper og sender sørover. 

Niende trinnet viste oss hvordan det går når vaktmesteren fungerer som lege. 

Lærerne fikk gjennomgå også på denne skolerevyen, spesielt de to som er like som to dråper vann. Karakterdikt, ti år i fengsel og kosthold, var noen av de andre temaene niende trinnet var innom. Det var mange saker som ble tatt opp i løpet av 75 minutter. 

Vi fikk oppleve synkronsvømming, og det var også gjort plass til dansenummer. Det var flott musikk, god lyd og det nye store lerretet i bakkant av scenen ga det visuelle et ekstra løft. 

Elevene i niende trinnet var ikke redde for å by på seg selv. Det var en spilleglede som spredte seg til alle oss andre i salen. «Det E Ikke Gull Alt Som Glitre» kalte de kalt revyen. Jo dere glitret på Turn på onsdag. Takk for det!






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS