Mange gjester på utstillingsåpning
Fullt hus hos Nordkappmuseet.

Mange gjester på utstillingsåpning

Verdig markering av Bjarne Holst med åpning av minneutstilling hos Nordkappmuseet torsdag kveld.
Kultur
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 14.03.2024 20:00

De største kulturpersonlighetene i Nordkapp mener at slik skal det være, men mange av de andre gjestene hos Nordkappmuseet var overraskende over den enorme oppslutningen om åpningen av Retrospekt. 

I Honningsvåg blir det markert med utstilling at Bjarne Holst ville fylt 80 år, 14. mars. På åpningen var det servering, taler, hilsninger, musikk og snora ble klippet av ordfører Jan Morten Hansen (Ap). !Ordfører Jan Morten Hansen klippet snora som markerte at utstillingen var åpnet

Det var fullt hus hos Nordkappmuseet. Alle sitteplassene var opptatt, pluss mange ståplasser i museets 1. etasje. Det var venner av Bjarne Holst, både lokale og utenbys fra, og Nordkapp-innbyggere som liker Bjarne Holst-kunst som møtte opp på åpningen. 

Marit Tjernstad, leder av Bjarne Holst Galleri Nordkapp, ledet åpningen og introduserte de ulike innslagene. 

Program for de neste dagene 
De neste dagene, fredag og lørdag, står i Bjarne Holst sitt tegn i Nordkapp med ulike arrangement. Faste utstillinger hos Nordkapp videregående skole og Kystverket, får besøk. Det blir fortalt historier om Bjarne Holst og kunsten, foredrag, og filmvisning. Mange av gjestene på utstillingsåpningen la ikke skjul på at de gledet seg til de neste dagene i Honningsvåg. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS