Raymond Elde
Publisert : 12.11.2022 11:49
Sist oppdatert : 12.11.2022 12:01

Man måtte stå tidlig opp lørdag morgen for å få med seg de første håndballkampene i idrettshallen.

Gutter 16 år hadde kampstart 08:30 og damelaget klokken 10. Det er Vadsø Turn som er i Vest-Finnmark i helga for å spille kamper i Honningsvåg, Alta og Hammerfest.

I damekampen var det en famlede start for begge lag, og det første målet kom ikke før etter neste fem minutter og da var det Honningsvåg som gikk opp i 1-0. Vadsø Turn satte inn sitt første mål etter neste ti minutter.

Honningsvåg behold ledelsen det første kvarterer før Vadsø kom foran for første gang etter 18 minutter. Det var vertene som gikk til pause med ledelsen 8-7.

I andre omgang startet med at Honningsvåg scoret først men etter vert kom Vadsø i gang og gikk ifra. Det gikk 12 minutter i andre omgang hvor ikke hjemmelaget fikk ballen forbi bortelagets keeper.

Det var aldri noe tvil om at det ville bli borteseier. Da dommeren blåste av viste tavla 16-25.

Honningsvågs beste: Natalie Tauselv Jensen. Vadsø Turn 2 beste: Signe Hoverak.

Det er håndballkamper i Honningsvåg idrettshallen hele lørdagen. Ny damekamp klokken 13:30.