Raymond Elde
Publisert : 05.11.2022 16:34
Sist oppdatert : 05.11.2022 17:35

Lørdag ettermiddag hadde mange møtt fram i Honningsvåg idrettshall for å være med på den første seriekampen i håndball for Honningsvåg-damene på 19 år.

Honningsvåg startet veldig bra og gikk opp i ledelsen, men i slutten av første omgang kom Alta mere med å kunne gå til pause i ledelse, 10-13.

Også i andre omgang var det hjemmelaget som kom best i gang, men etter hvert var det gjestene som gikk i fra.

Fem minutter før slutt var det 16-19, Turn klarte ikke sette ballen i mål, i to angrep på rad etter at Alta hadde rotet bort ballen.
Hadde Honningsvåg satt disse to, så kunne det blitt en veldig spennende avslutning.

Likevel alle vi som var møtte fram i idrettshallen angrer ikke på at av vi prioriterte lokal håndball etter lørdagsgrøten.