Tre hederstegn delt ut
Fra venstre: Vegard Sannes, Jan Morten Hansen og Randi Kristiansen. Svein Kandola var ikke tilstede på årsfesten.

Tre hederstegn delt ut

Medlemmer ble hedret på årsfesten til Honningsvåg Turn & Idrettsforening.
Sport
Raymond Elde
Publisert : 07.11.2022 17:30
Sist oppdatert : 07.11.2022 19:31

Under årsfesten til Honningsvåg Turn & Idrettsforening lørdag kveld, ble det !Hederstegnmottakere Vegard Sannes og Randi Kristiansen. Svein Kandola var ikke tilstede på årsfesten.delt ut tre hederstegn. 

Det var Svein Kandola, Randi Brynjulfsen Kristiansen og Vegard Sannes som ble hedret. Alle tre har gjort ekstraordinær innsats for foreningen. 

Svein Kandola fikk hederstegnet for innsatsen i fotballgruppa som trener og dommer. Han har også gjort en stor innsats som loddselger og garderobevakt i Turnrevyen i over 20 år, for å nevne noe av det Svein Kandola har gjort i Honningsvåg Turn & Idrettsforening. 

Randi Kristiansen fikk for sitt store organisasjonstalent, ikke minst som reiseleder for fotballgruppa og turngruppa. Hun har også vært styremedlem og instruktør i turngruppa, pluss mye mer. 

Vegard Sannes fikk heder for innsatsen for fotballgruppa som spiller og trener. Han har også vært viktig i klubbens positive utvikling innen jentefotball. Sannes har også vært trener i håndballgruppa. Han var også viktig for identitetsbygging i klubben da foreningen fikk egne klubbflagg som nå pynter byen før kamper, både i Storgata og på utallige ballkonger rundt om i kommunen. 

Det var Jan Morten Hansen, leder av hovedstyret, som delte ut hederstegnene lørdag kveld. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS