Hansen: Vi spilte en god kamp
Turn – Kirkenes på Honningsvåg stadion i juni måned, en kamp Turn tapte 0-2. (Arkivfoto)

Turn med uavgjort i lagets første kamp i B-sluttspillet.
A-laget
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 24.09.2022 15:28
Sist oppdatert : 24.09.2022 15:33

Turn var kun minutter fra seier i Kirkenes i den første B-sluttspillkampen.

Kirkenes – Honningsvåg 4-4 (2-1). Det var Burapha Priabdeesud, Andrew Vihtori Azevedo Salomäki, Emil Sandberg og Deividas Masidunskas som skåret for Turn.

Turn-trener Odd-Arne Hansen var veldig fornøyd med laget da Radio Nordkapp snakket med han lørdag ettermiddag. Selv om Kirkenes ledet store deler av kampen, var resultatet på det verste 3-1 i 2. omgang. Tre Turn-skåringer sørget for at Turn ledet 3-4. Noen minutt før slutt utlignet hjemmelaget og sluttresultatet ble 4-4.

--Alle spillerne leverte en kanonkamp. Noen uheldige personlige feil gjør at vi får mål mot oss. Jeg dveler ikke med dette. Jeg synes vi spilte godt i dag, sier trener Odd-Arne Hansen.

Selv om Turn havner sist i 4. divisjon, har laget levert gode kamper på tampen av sesongen.

--Vi har endelig fått system på spillet, sier Hansen.

Ingen av klubbene i 4. divisjon rykker ned til 5. divisjon.