Ja, ja, åran dæm går fortsatt
Kjersti Røst og Birgit L. Johansen på scenen hos Perleporten Kulturhus.

Ja, ja, åran dæm går fortsatt

Suksess for forestillinger hos Perleporten Kulturhus.
Nordkappfestivalen
Raymond Elde
Publisert : 13.06.2022 13:30

Kjersti Røst og Birgit L. Johansen kjørte showet «Ja, ja åran dæm går fortsatt..» fredag og lørdag hos Perleporten Kulturhus. 

Det var fullsatt begge kvelder, så det var mange som ikke kom seg inn. Det ble festforestillinger med masse humor og flotte tilbakeblikk på noe av det Kjersti og Birgit har skrevet. Det var funnet plass til nytt og annet materiale. 

Ralph Bernstein, Jan Magne Gaare, Lisa Fosse, Runa Elde Skårset, Edna Toften, Øystein Skårset, Per-Inge Mauno Jensen, Thomas Nilsen, Stig Runar Andersen, Anne Trine Elde og Tore Fosse var med på scenen.

Det kom mange overraskelser i et show med pause for at publikum skulle hente seg inn mellom slagene. Det var lagt inn video- og bildeinnslag som løftet forestillingene. Musikken og musikerne satt som et skudd. 

Nok en gang fikk vi kjenne på den deilige følelsen av å gå på revy, noe vi har savnet i to år med pandemi. Spesielt merker vi det når vi hører tekstene til Birgit og Kjersti. De har skrevet så mye bra med stor kjærlighet til Magerøya og folket som bor her. 
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS