Mener det er kutt med mange millioner kroner i nordområdemidlene
Bård Ludvig Thorheim, stortingsrepresentant for Nordland Høyre.

Mener det er kutt med mange millioner kroner i nordområdemidlene

Høyre mener regjeringen har sørget for kutt i nordområdemidlene.
Statsbudsjettet 2022
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 18.12.2021 18:00

Regjeringen har kuttet nordområdemidlene med mange millioner sammenlignet med Solberg-regjeringens budsjettforslag, ifølge et innlegg skrevet av Bård Ludvig Thorheim (H), stortingsrepresentant for Nordland. 

--Regjeringens politikk for Nord-Norge preges av rekordmange løftebrudd og feil fokus. Likevel håper jeg fortsettelsen kan bli langt bedre, har Bård Ludvig Thorheim i innlegget.

--Nord-Norge-banen skulle være beviset på at regjeringspartiene ikke lar seg skremme av å bruke penger i størrelsesorden tre-fire forsvarsbudsjetter på en jernbane gjennom Troms. Nå er hele prosjektet avspist med 20 millioner kroner de neste fire årene til utredning. Samtidig har regjeringen kuttet en kvart milliard kroner til veibygging i sitt første statsbudsjett, har Thorheim skrevet i innlegget. 

Bård Ludvig Thorheim ønsker i det første møtet med Nord-Norge-benken på Stortinget invitere til et samarbeid på tvers av partiene om virkningsfulle tiltak som vi alle kan enes om og som kan bidra til felles målsettinger: At Nord-Norge oppnår sitt fulle potensial som en folkerik og skapende region for hele landet, ifølge stortingsrepresentant Bård Ludvig Thorheim. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS