Marianne Berg blir ny rådgiver i Næringsforeningen i Tromsøregionen
Marianne Berg begynner i jobben som næringspolitisk rådgiver i Tromsø den 1. desember. (Arkivfoto)

Marianne Berg blir ny rådgiver i Næringsforeningen i Tromsøregionen

Rådgiverstilling i Tromsø for Marianne Berg fra Nordkapp.
Næring
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 08.09.2021 16:00

Næringsforeningen i Tromsøregionen har ansatt Marianne Berg som ny næringspolitisk rådgiver. Blant de mange gode søkerne, skilte Berg seg ut med sitt sterke engasjement for næringspolitikk og erfaring fra reiselivsbransjen.

Det var i begynnelsen av september det ble kjent at Marianne Berg har sagt opp stillingen som daglig leder i Visit Nordkapp. Berg har arbeidet som reiselivssjef i Nordkapp siden desember 2018.  

Marianne Berg ser frem til å bidra med sin næringspolitiske erfaring fra reiselivet og skape gode rammebetingelser for det regionale næringslivet i Næringsforeningen i Tromsøregionen. 

Trude Nilsen, direktør i Næringsforeningen i Tromsøregionen, er veldig fornøyd med ansettelsen og gleder seg til Berg er på plass i Næringslivets Hus.

--I en krevende, men spennende periode for det regionale næringslivet er vi veldig fornøyde med å få Marianne med på laget. I tillegg til å være en engasjert og driftig dame, har hun rett kompetanse og de personlige egenskapene som trengs i en slik rolle. Det sier direktør Trude Nilsen i en pressemelding. 

Marianne Berg starter i jobben hos Næringsforeningen i Tromsøregionen 1. desember 2021.






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS