Pressemelding

Nobels Fredspriskonsert 2017 - 11.10.2017

Ny toppartist klar for fredspriskonserten 11. desember

– Den svenske artisten og låtskriveren Zara Larsson, som har oppnådd internasjonal suksess og anerkjennelse for en rekke av sine låter, blir den fjerde artisten som bekreftes til årets Nobels Fredspriskonsert. Zara Larsson vil dermed delta på den 24. fredspriskonserten, som går av stabelen den 11. desember på Telenor Arena for å hedre årets Nobels fredsprisvinner, Den internasjonale kampanjen mot atomvåpen (ICAN). Organisasjonen får fredsprisen for sitt arbeid med å påpeke de katastrofale humanitære konsekvensene av bruk av atomvåpen og for å kjempe for et internasjonalt forbud mot slike våpen. 

"Jeg ser virkelig frem til å delta og synge på den prestisjetunge fredspriskonserten," sier Larsson. "Det er en ære å være med og synge sammen med utrolige artister og kunstnere som John Legend, Sigrid og Alan Walker. Det kommer til å bli en fantastisk kveld!"

"Vi er glade over at Zara Larsson har sagt ja til å opptre på årets Nobels Fredskonsert," sier Olav Njølstad, direktør for Det Norske Nobelinstitutt. "Hun vil bidra sterkt til å skape en minnerik kveld, både for publikum og for årets fredsprisvinner, Den internasjonale kampanjen mot atomvåpen."

Time Magazine har kåret Zara til en av verdens 30 mest innflytelsesrike tenåringer og hun er en del av Spotifys milliardklubb for å ha fått over en milliard avspillinger digitalt i 2016. Under fjorårets EMAs leverte Larsson en fantastisk forestilling og tok hjem priser for "Best New Act" og "Best Swedish Act." Hun ble også nominert til "Best New Artist" på 2016 MTV VMAs og har opptrådd på nesten alle store morgen- og kveldsshow i USA, noe som skaper et solid fundament for hennes amerikanske fanbase. Hennes debutalbum ”So Good” har fått platinum i Sverige og Norge og gull i Storbritannia, USA og Canada.

Zara Larsson opptrådde på Nobels Fredspriskonsert i 2013, som 15 åring. Nå har hun, i tillegg til å være en suksessrik artist, blitt kjent for å være frittalende på sosiale medier om feminisme og om å stå opp for det hun mener er viktig her i verden.   

Andre artister som er kjent og vil delta i forbindelse med årets konsert er John Legend, EDM-superstjernen Alan Walker og det norske stjerneskuddet Sigrid Raabe. Flere artister vil bli annonsert i de kommende uker.

Annonse:
Bransjeguiden

Siste nytt:Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS