Lørdag ettermiddag var det første hjemmekamp for Honningsvåg i årets 4. divisjon mot Tana Ballklubb.
A-laget
Raymond Elde
Publisert : 04.05.2019 16:00
Sist oppdatert : 04.05.2019 16:22

Det var oppholdsvær før kampen startet men like før dommeren blåste i gang 1. omgang begynte det å snø og det varte hele 1. omgang noe som preget spillet.

På grunn av at Andreas Bærvik fikk rødt kort som spiller i første kamp mot Indrefjord er det Kim Sandeberg som leder laget.

Bortelaget tok ledelsen etter 10 minutter. Etter 28. minutter utlignet Turn etter noen misforståelser mellom målvakt og forsvarspilleren til gjestene. Det utnytter Stig Magne Sivertsen setter ballen enkelt i mål.

I pause ble banen ryddet for snø og det var grønt og fint da 2. omgang startet.
Omgangen var bare et par minutter gammel da Turn fikk straffespark. Odd-Bjørnar Nilsen satte ballen til vestre for målvakten som kastet seg til høyre.

Omgangen domineres av Turn mister ballen og Tana kommer nærmere og nærmere utligning. Til slutt lykkes de, 2-2. Nye personlig feil fra hjemmelaget fører til at gjestene tar ledelsen 8 minutter før slutt og når dommeren blåser av kan Tana juble over 3 poeng i Honningsvåg.

--Med dagens resultat er vi med en gang en del av de som kjemper mot nedrykk. Tana er et lag vi skal legge bak oss på tabellen, sa trener Andreas Børvik, til Radio Nordkapp etter kampslutt.

Kampfakta Turn - Tana BK (1-1) 2-3
10' 0-1 Magnus Bruhn Munkebye
28' 1-1 Stig Magne Sivertsen
48' 2-1 Odd-Bjørnar Nilsen (straffe)
77' 2-2 Simen Jessen
83' 2-3 Jessen