Senterpartiet mener trafikkstasjonen i Lakselv må bestå
Geir Iversen, stortingsrepresentant for Finnmark Senterparti. (Arkivfoto)

Senterpartiet mener trafikkstasjonen i Lakselv må bestå

Finnmark Senterparti mener det er galskap å legge ned trafikkstasjonen i Lakselv.
Politikk
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 20.03.2019 19:30

Tidligere i vinter kom det frem at regjeringen vurderer å legge ned trafikkstasjonen i Lakselv, og at Kirkenes-stasjonen kan miste tilbudet om oppkjøring på motorsykkel.

--Jeg synes det er galskap å i det hele tatt vurdere å legge ned trafikkstasjonen i Lakselv, som i fjor hadde nest mest oppkjøringer etter Alta. Det vil i praksis bety at folk må ta seg fri fra skole og jobbe flere dager til sammen bare for å ta teoriprøve og oppkjøring. Mens folk i Kirkenes som skal ta oppkjøring på motorsykkel må reise 50 mil til Alta. Det er helt tullete, sier stortingsrepresentant Geir Adelsten Iversen (Sp) i en pressemelding. 

Senterpartiet mener dette er enda et eksempel på den sentraliseringen av offentlige tjenester regjeringen gjør under påskudd av å effektivisere og spare penger. Etter fem år med Høyre og Frp-dominert regjering, har resultatet blitt dårligere tjenester til folk i hele landet, ifølge Senterpartiet. 

--Gang på gang fjerner regjeringen offentlige tjenester alle trenger. Lensmannskontor har lagt ned, det samme skal mange passkontor. Skattekontor er under nedlegging, mens NAV-kontor skal slås sammen. Nå vil altså regjeringa at det skal bli vanskeligere og dyrere for folk å ta sertifikat eller sjekke et kjøretøy. Senterpartiet mener derimot folk skal ha tilgang til offentlige tjenester der de bor, sier Iversen.

Senterpartiet skal behandle forslaget på landsmøtet som blir arrangert på Hamar til helgen. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS