Betegner sesongens første cruiseanløp som en suksess
«AIDA Aura» anløp Honningsvåg i forrige uke.

Betegner sesongens første cruiseanløp som en suksess

Hans Paul Hansen i Scandic vil gjerne ha flere cruiseskip på besøk om vinteren, men gjerne skip som ligger i Honningsvåg lengre enn det som er vanlig om sommeren.
Cruiseskip
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 26.02.2019 21:29

Hans Paul Hansen, direktør for Scandic på Magerøya, er veldig fornøyd med sesongens første cruiseanløp i Honningsvåg, et skip som lå i Honningsvåg havn fra torsdag kveld til fredag kveld. 

Det var skipet «AIDA Aura» som anløp Honningsvåg havn som det første cruiseskipet som besøkte Nordkapp i 2019. 

--Det var en tøff start ettersom vi måtte kansellere den første utflukten den første kvelden, men det ordnet seg til slutt. Vi fikk de aller fleste ut på tur, sier Hans Paul Hansen til Radio Nordkapp. 

Hansen forteller at det er først og fremst brøytemannskapet og deretter busselskapet som tar avgjørelsene om det blir utflukt til Nordkapp-platået. 
--Det er aldri vi på Nordkapphallen som tar avgjørelsen. Vi skal legge til rette på Nordkapp-platået for gjestene, sier Hansen. 

Hansen føler at sikkerheten kommer først. I løpet av en typisk vinter er Nordkapp-platået stengt 30 dager eller mer å grunn av steng veg. 

Hansen forteller at turister som besøkte Nordkapp-platået ga gode tilbakemeldinger etter utflukten. Scandic-direktøren mener det er mest lønnsomt med kvalitetsturisme om vinteren, altså gjester som blir lengre og bruker mer penger på gjest. Ved vintercruise ønsker Hans Paul Hansen at skip ligger i Honningsvåg i to døgn. 


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS