På Livet Laus?!
Premiere på, På Livet Laus?!

På Livet Laus?!

Radio Nordkapp var tilstede på premieren.
Kultur
Raymond Elde
Publisert : 22.02.2019 09:35
Sist oppdatert : 22.02.2019 11:15

Torsdag kveld var det premiere på forestillingen «På Livet Laus?!» med Bjørn Sundquist og Frank Arne Olsen. Det var nesten fullsatt på hovedscenen i kulturhuset i Tromsø. 

Hammerfesting, teaterskuespiller og filmskuespiller Bjørn Sundquist leverte sammen med honningsvåging, revyartist og tusenkunstneren Frank Arne Olsen ei flott forestilling. Forestillinga var satt opp torsdag, i tillegg forestilling fredag og lørdag denne uken i «nordens paris». 

Kringkastningssjæfen anbefaler alle å se «På Livet Laus?!».

Det var mange med meg som var spent på hva vi ville oppleve i Tromsø 21. februar, blir det revy? Blir det show? Eller skal vi være med på et filmsett?

Personlig ble jeg gledelig overrasket for dette var en herlig forestilling uten rammer og med mye god Finnmarksgalskap. Bjørn forsøkte å lære Frank Arne hvordan det var å prøvespille for å få en filmrolle mens Olsen lærte Sundquist å fortelle en vits.

Det tok virkelig av når Kiff Arne kom inn og var i ferd med å arrestere motspilleren. Det var også musikalske innslag som var med på bryte opp showet.

Det var tydelig at her spilte Honningsvåg og Hammerfest for sitt hjemmepublikum for folket kom med tilrop fra salen.

I løpet av vel en time var det hele over og jeg angrer ikke på at jeg tok turen til Tromsø. Så får vi håpe av Olsen og Sundquist finner tid til en turné.






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS