Jobber med å få bedre oversikt over gravminnene
Klistremerke på gravminnene. (Foto: Nordkapp menighet på Facebook.com)

Jobber med å få bedre oversikt over gravminnene

Oppfordring fra Nordkapp menighet.
Lokal
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 13.11.2018 05:25

Veldig mange av gravstedene i Nordkapp er oppført uten noen ansvarlige. 

I registrene til Nordkapp menighet er det kun opplysninger om den som er begravet, men mangler informasjon om fester. Årsaken kan være at de som en gang var ansvarlige er døde, men kan også skyldes at registrene ikke er korrekte. Dette gjør det vanskelig for Nordkapp menighet å kontakte rette vedkommende for betaling av festeavgift, fjerning av grav, oppretting, melder menigheten på Facebook.com

--Som et ledd for å rydde i dette, har vi begynt å merke disse gravminnene med et klistremerke hvor vi ber om at pårørende, eller andre som kjenner til denne graven, tar kontakt med oss. Etterhvert vil alle gravminnene som mangler ansvarlige, bli merket på samme vis, ifølge Nordkapp menighet. 

Planen til menigheten er å la klistremerkene stå på gravminnene til over neste sommer, slik at også utenbysboende kan få en sjanse til å se dem og eventuelt kontakte Nordkapp menighet. 

--Har du opplysninger om et av gravminnene vi har merket, så ikke nøl med å ta kontakt. Det er oppfordringen fra Nordkapp menighet på sosiale medier. 






Annonse:
https://www.radionordkapp.no/lytteravgift/


Bransjeguiden



Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS