Inviterer til turkorttrekning
Barn i Nordkapp barnehage viser stolt frem turkortene sine. (Foto: Nordkapp og omegn turlag)

Inviterer til turkorttrekning

Heidi Holmgren mener det har vært en fantastisk tursommer på Magerøya.
Lokal
Raymond Elde
Publisert : 17.10.2018 09:27
Sist oppdatert : 17.10.2018 09:29

Nordkapp og omegn turlag markerer slutten på tursommeren med å invitere til medlemsmøte mandag 29. oktober 2018. 

--På møtet vil vi se tilbake på en fantastisk tursommer hvor vi avslutter med å trekke årets vinnere på turkortene «HELT TOPP», «HELT EKTE» og «NORDKAPPTRIMMEN», sier Heidi Holmgren, leder i Nordkapp og omegn turlag.

Alle er hjertelig velkommen til en hyggelig stund med turprat, saft, kaffe og kake.

Også i år vil turlaget rette en stor takk til vår fantastiske samarbeidspartner Boreal Buss, som gjennom sponsing av turbuss til barnehagene, skolene og Friluftsskolen Aktiv Sommer i Nordkapp virkelig er med på å gjøre en stor forskjell i mange barn og unges hverdag.

I sommer har samarbeidet resultert i 28 gratis bussturer rundt i kommunen hvor hele 870 store og gode naturopplevelser er hentet hjem, og folkehelsen blant våre barn og unge forsterket.

--Vi vil også takke Intersport Honningsvåg for et kjempegodt samarbeid gjennom mange år. I sommer har de solgt 283 turkort for oss i tillegg til å være en viktig informasjonstjeneste og innsamler av kortene på høsten, skriver turlaget i pressemeldingen.

Turlaget deler hvert år ut gratis turkort til alle barn i barnehagene og skolene i Nordkapp nettopp for å inspirere til turglede og friluftsliv. 

--Til slutt vil vi takke alle foreldre og ansatte i skolene og barnehagene for å ta barna og ungdommene med ut på tur. Det er så bra både for kropp og sjel, for liten som for stor, avslutter Holmgren.

(Pressemelding fra Nordkapp og omegn turlag)


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS