Norild banket Turn

Det var aldri noe tvil om borteseieren i 4. divisjonskampen på Honningsvåg stadion søndag ettermiddag, men at det skulle bli 7-0 var nok mere enn de fleste fryktet.
A-laget
Raymond Elde
Publisert : 29.07.2018 16:05
Sist oppdatert : 29.07.2018 16:17

Det startet med tidlige mål fra Norild men i slutten av første omgang var Honningsvåg frampå men klarte ikke å gjøre mål og det var gjestene som økte til 4-0 før pause.

2. omgang startet rolig men etter 67 minutter satte Turn inn et selvmål og etter det var det bare Norild på banen.

--Jeg er veldig stolt av guttene. Mange har vært igjennom en tøff periode etter drapet i Vadsø. Derfor er jeg ekstra stolt av det vi presterer i dag, sier trener for Norild, Johan Rolstad.

--Dette viser at det en divisjon i mellom Norild og oss, de er på topp og vi er på bunnen. Det er for dårlig at ikke Honningsvåg klarer å stille et bedre lag, sier Turn-trener Ole Dyrstad.

Honningsvåg – Norild (0-4) 0-7
03' 0-1 Tom Kristian Stavseth
10' 0-2 Stavseth
26' 0-3 Marko Radulovic
44' 0-4 Stavseth
67' 0-5 selvmål
74' 0-6 Joakim Roska Persen
87' 0-7 Persen