Ønsker tips til Arctic Race Media Book
Skjer det noe spesielt i Skarsvåg? Nordkapp kommune vil ha det med i Arctic Race Media Book.

Ønsker tips til Arctic Race Media Book

Nordkapp kommune skal utarbeide Arctic Race Media Book.
Arctic Race of Norway
Raymond Elde
Publisert : 20.06.2018 05:31

Jørgen Kaasen Engen, kulturkonsulent og prosjektleder for Arctic Race of Norway i Nordkapp, ønsker tips fra hele befolkningen om arrangement og opplevelser i Nordkapp og omegn.

--Vi skal lage en Media Book som mediene vil motta og som vil fungere som en slags guide til Honningsvåg og Nordkapp, som igjen vil følges opp av journalister. Dette vil være en nyttig info til både kommentatorer og journalister som skal dekke Arctic Race i Nordkapp. Som en relativt ny beboer i Nordkapp Kommune har jeg fått med meg veldig mye fint og kjenner til de aller fleste aktiviteter og arrangement som finnes her, allikevel synes jeg det er lurt å be om tips fra folket. Dette kan være alt fra små festivaler i området til flotte severdigheter og storslått natur det er i Nordkapp og Omegn, sier Jørgen Kaasen Engen til Radio Nordkapp. 

Engen presiserer at han setter pris på alle bidrag, og ber om at de som sitter på gode tips sender en kort beskrivelse på to-tre setninger til han på epost: jorgen.kaasen.engen@nordkapp.kommune.no


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS