E69: Åpnet igjen
Vegvesenet valgte å stenge E69 i en periode lørdag

E69: Åpnet igjen

Europavei 69: Skarvbergtunnelen til Nordkapptunnelen var stengt lørdag på grunn av sterk vind, klokken 16:25 ble den igjen åpnet for fri ferdsel.
E69
Bjørn Magne Solvik
Publisert : 26.05.2018 16:50
Sist oppdatert : 26.05.2018 17:09

klokken 17:00
E69 åpnet for fri ferdsel lørdag ettermiddag klokken 16:30 etter å vært stengt på grunn av sterk vind og flere episoder der campingvogner og campingbiler var blåst av veien.

klokken 13:00
Lørdag i 12:30-tiden rykket Nordkapp brannvesen ut. Det var en campingvogn som ble tatt av vinden like sør for Nordkapptunnelen. 

110-sentralen forteller til Radio Nordkapp at det var skader på campingvogna, men ingen personskader. Nordkapp brann- og redningsvesen kom raskt fram til stedet og forteller at campingvogna ligger utenfor vegen og hindrer ikke trafikken i området. 
Én campingbil blåste av E69 ved Nordmannset i Porsanger lørdag.

Løse gjenstander 
110-sentralen har i løpet av lørdagen fått meldinger om løse gjenstander som har blitt tatt av vinden. 110-sentalen ber befolkningen i Finnmark å sikre løse gjenstander i områdene med mye vind. 

Stengte E69
På grunn av sterk vind har Statens vegvesen stengt veien fra Skarvbergtunnelen til Nordkapptunnelen.

Båt sank i Nordvågen
Det er også rapportert om at en liten båt har gått ned i Nordvågen i vestavindsstormen skriver Finnmarksposten og og en bod ved Nordkapp bilservice har skadet biler i områder.
!Bod tatt av vinden ved Shell i Storbukt

Cruiseskip kansellerer
Cruiseskipene "Ocean Majesty" lørdag, og "Rotterdam", søndag kansellerer anløp av Honningsvåg på grunn av været skriver Finnmarksposten.
"Spitsbergen" som skulle anløpe Skarsvåg lørdag la om seilingsplanen og anløp kai 3 i Honningsvåg lørdag morgen. 
Nordgående hurtigrute "Vestrålen" klappet til kai Syd i Honningsvåg før rudetid. De måtte kansellere Havøysund i stormen.


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS