Har ikke satt prislapp på sommerens sykkelritt i Honningsvåg
Neste alle ordførerne for årets vertskommuner for Arctic Race of Norway. Sør-Varanger-ordføreren ble forsinket til pressekonferansen og er ikke med på bildet.

Har ikke satt prislapp på sommerens sykkelritt i Honningsvåg

Nordkapp formannskap skal behandle saken om Arctic Race of Norway på tirsdagens møte.
Arctic Race of Norway
Raymond Elde
Publisert : 10.02.2018 15:45

Rådmannen i Nordkapp foreslår at det skal bli gjort mindre fram til årets Arctic Race of Norway enn det som ble gjort i 2014. 

Det har blitt bestemt at tredje etappe skal starte i Honningsvåg lørdag 13. august med målgang i Hammerfest. Etappen er 201 kilometer. 

I saksdokumentet til formannskapet står det ikke noe om hvor mye Nordkapp kommune skal sette av til Arctic Race of Norway. Rådmannen vil komme tilbake til politikerne med organiseringen senere. 

Saken blir behandlet av Nordkapp formannskap tirsdag 13. februar. 

Sør-Varanger formannskap har satt av 1,4 millioner kroner til rittet. 

Rådmannen har skrevet følgende om arbeidet i Nordkapp kommune: 
«Rådmannen er i gang med å organisere det lokale arbeidet og oppfølging av ARN 2018. Det forventes at kommunenes arbeid i år er av mindre omfang enn i 2014. Dels skyldes det at ARN i seg selv er bedre finansiert i 2018, og man har også erfaringer fra forrige gang som man vil dra nytte av i år.  Rådmann vil komme tilbake til politisk organ, når man har bedre oversikt over organisering og kostnader man kan forvente med å være vertskap for en start i Arctic Race of Norway 2018.» 


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS