Har åpnet turistinformasjonen igjen
Turistinformasjonen har igjen åpen. (Arkivfoto)

Har åpnet turistinformasjonen igjen

En glad reiselivssjef har åpnet turistinformasjonen i Honningsvåg.
Næring
Raymond Elde
Publisert : 15.01.2018 14:20
Sist oppdatert : 15.01.2018 14:23

Visit Nordkapp og Nordkapp kommune har hatt et møte vedrørende stenging av turistinformasjonen. 

--Det er med glede jeg nå kan meddele dere at turistinformasjonen i Nordkapp igjen er åpen, ifølge en e-post reiselivssjef Åse Lill Barstad har sendt til Radio Nordkapp. 

Som kjent har Visit Nordkapp en samarbeidsavtale med Nordkapp kommune om kjøp av kommunale vertskapsfunksjoner. Visit Nordkapp har tidligere sendt en søknad til Nordkapp kommune for økte rammevilkår for denne avtalen.

Barstad har i e-posten skrevet, at søknaden vil bli lagt fram som sak på formannskapsmøte den 13. februar. Nordkapp kommune og Visit Nordkapp ble i et møte på fredag enige om å åpne turistinformasjonen i påvente av behandlingen av søknaden.

Stengte turistinformasjonen 
Det var i begynnelsen av januar det ble kjent at Visit Nordkapp hadde stengt turistinformasjonen. Visit Nordkapp har ikke økonomisk grunnlag til å drive turistinformasjonen på helårig basis med midlene selskapet får gjennom vertskapsavtalen med Nordkapp kommune. 

Vertskapsavtalen betyr et tilskudd på 400 000 kroner i året. Avtalen innebærer helårig drift av turistinformasjonen, pluss en rekke andre oppgaver knyttet til vertskap og utvikling av Nordkapp som reiselivsmål.


Annonse:
BransjeguidenPublisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS